Стало відомо, чому Дженніфер Лопес видалила всі фото із соціальних мереж

Американські портали припустили, що виконавиця готує важливе оголошення
фото з відкритих джерел

Місіс Аффлек активно зайнята кар'єрою в кіно та музиці

Співачка та акторка Дженніфер Лопес очистила свій блог, щоб привернути увагу до довгоочікуваного альбому. Вона змінила фото профілю і як перший пост розмістила анонс з трек-листом майбутнього релізу.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Лопес видалила фотографії з особистих облікових записів і перестала виходити на зв'язок із шанувальниками. Артистка змінила головний знімок профілю на чорному тлі. Також зірка припинила публікувати нові пости.

Американські портали припустили, що виконавиця готує важливе оголошення. Сама Лопес ніяк не коментувала зміни у своїх соцмережах. Згодом стало відомо, що «обнулення» власного блогу поп-діви є ні що інше як промо нового студійного альбому.

«Цей альбом – найчесніше, що я коли-небудь робила, кульмінація того, хто я є», – казала раніше поп-зірка. До нової роботи увійде 13 пісень, як мінімум одна з яких, судячи з назви, присвячена коханому чоловікові виконавиці Бену Аффлеку. Крім нової музики, місіс Аффлек активно зайнята своєю кар'єрою в кіно. Наступного року вона з'явиться на екрані в гостросюжетному кримінальному ромкомі «Моє піратське весілля».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: