Розлучення Дженіфер Лопес і Бена Аффлека може стати найдорожчим у історії

Шлюб Джей Ло і Бена Аффлека добігає кінця
фото із відкритих джерел

Шлюб двох зірок офіційно може бути закінчений до кінця літа

Розлучення актора Бена Аффлека та співачки Дженніфер Лопес може стати найдорожчим розставанням в історії. Про це пише портал Page Six з посиланням на джерела. Співрозмовник видання розповів, що подружжя готується до «багатомільйонного заключного етапу відносин». 

Вони піддалися моменту. Дженніфер мріяла про це весілля – про сукні, друзів, про всі ці атрибути та прикраси – десятиліттями», – сказав інсайдер. Зазначається, що триденне весільне свято артистів оцінюється приблизно в $8 млн.

Як повідомили джерела Page Six, очікується, що пара оголосить про те, що їхній шлюб офіційно закінчений до кінця літа.

Інше джерело розповіло порталу, що для Аффлека останні два роки були «гарячковим сном». За його словами, якби була можливість розлучитися через «тимчасове божевілля», актор би це зробив.

Раніше In Touch Weekly писало, що Аффлек висунув ультиматум Дженніфер Лопес, вимагаючи, щоб вона вибирала між ним та її давнім менеджером Бенні Медіною. За даними видання, актора дуже дратувало, що співачка не може ступити і кроку без помічника. У повідомленні йдеться, що 55-річна Джей Ло запрошувала Медіну провести з нею та Аффлеком медовий місяць, а після відзначала другу річницю свого весілля не з чоловіком, а з ним.

 На початку серпня ЗМІ писали, що Лопес та Аффлек завершили оформлення необхідних для розлучення  документів. Уточнюється, що зіркова пара вже підготувала спільну заяву про своє розлучення. Подружжя намагалося зберегти свій шлюб, проте все ставало лише гіршим.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес одружилися 16 липня 2022 року. Пара таємно зіграла весілля у Лас-Вегасі, а у серпні артисти влаштували пишне свято у Джорджії, у маєтку Аффлека. Пара вперше побралася наприкінці 2002 року, проте через два роки вони розірвали заручини.

Читайте також: Шерон Стоун приїхала до люксового готелю у Туреччині, і викликала фурор (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: