Джамала побувала за лаштунками Олімпіади та зустрілася з українськими спортсменами (фото)

Українська співачка побажала українським спорцменам удачі
фото:instagram.com

Співачка вперше побувала за лаштунки Олімпійських ігор

Українська співачка Джамала вперше відвідала Олімпійське селище у Парижі. Там вона зустрілася з фехтувальницею Ольгою Харлан та іншими українськими спортсменами. Про це виконавиця розповіла в Інстаграмі. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

«Розумію, що побачити всю команду — нереально. У всіх дуже насичений графік, але сюрпризом до свого виступу забігла побачити нашу збірну. Всіх дуже люблю і бажаю успіху в такий важкий час! Попри все представляти всіх нас, всю країну» , – написала Джамала.

Джамала побувала за лаштунками Олімпіади та зустрілася з українськими спортсменами (фото) фото 1

У своєму Інстаграмі співачка поділилася враженнями від візиту та опублікувала спільні фото з атлетами, які вже розпочали боротьбу за олімпійські медалі.

Українська артистка дає концерт на сцені українського дому Volia Space у Парижі. Джамала знову наголосить європейцям про важливість підтримки України, де йде кровопролитна війна за незалежність українців.

Нагадаємо, що окупанти збираються відібрати у Джамали її майно в Криму.

Також, що суд у Москві заочно заарештував українську кримськотатарську співачку Джамалу (справжнє ім’я Сусана Джамаладінова). Її звинувачують у нібито поширенні фейків про дії російських військ на території України.

Раніше в Росії Джамалу оголосили в розшук. Тоді співачку також звинувачували в нібито поширенні фейків про російську армію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: