Дружина Арестовича зробила перший пост в соцмережі за місяці війни та нарвалася на критику

Арестович з дружиною познайомився під час своїх занять
фото з відкритих джерел

Анастасія розмістила публікацію російською мовою, через що зразу отримала зауваження від підписників

Дружина радника Офісу президента України та відомого блогера Олексія Арестовича Анастасія розмістила на своїй сторінці в Інстаграм першу публікацію за останні дев'ять місяців.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анастасия Арестович (@anastasiia_arestovich)

«Психологія, психотерапія – істотна частина мого життя. Я не намагаюся зрозуміти людей, я роблю все, щоб зрозуміти себе і тоді можу зрозуміти і прийняти будь-кого, з ким зводить мене життя, – написала вона. – Я переконана, що ми народжені, щоб жити щасливо, незалежно від обставин. Жити у світі, де основним орієнтиром для будь-якого прояву є кохання».

Свій пост Анастасія написала російською мовою, через що зразу отримала зауваження від підписників: «Коли вже будете писати українською?» Нагадали також про впливового чоловіка: «Звісно ти щаслива, бо в тебе чоловік Льоша Арестович!»

Раніше «Главком» писав, що з Анастасією, своєю третьою дружиною, Арестович познайомився у 2014 році, коли вже почав з'являтися на екранах як військовий експерт. Майбутня дружина була слухачкою на його заняттях в авторській психологічній школі, яку він заснував тоді ж. «Я її повів на каву після занять і сказав: «Все, ти моя дружина, одружуватимемося». У мене так було з усіма – я бачив і розумів, це моя дружина», – каже Арестович. На питання журналіста, чи не ревнує його дружина до шанувальниць, Олексій відповів: «Вона спокійно реагує. Ми разом жартуємо з цього. Жінки ж ревнують не коли інші заглядаються на чоловіка, а коли він задивляється. А я в Інстаграмі підписаний лише на дружину».

Військовий радник має дві дочки 18 і 11 років, а також 6-річний син. «Я дуже балую дітей. Я все дозволяю. Чого мої численні дружини не радять. Так, у мене від кожної із трьох дружин по дитині. Я не перенавантажував жодну з них. У нас добрі стосунки. І між ними всіма теж вони спілкуються», – зізнається Арестович.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: