Камалія з чоловіком розповіли про неоднозначне ставлення до українців за кордоном

Захур: Ми бачимо у Німеччині є такі проблеми. У Британії такого нема
фото з відкритих джерел

Артистка розповіла про те, як її доньки переживають війну в Україні

Співачка Kamaliya з чоловіком Мохаммедом Захуром стали гостями  проекту «Слава+Таня», де розповіли про ставлення до українців у Європі.  

За словами Захура, у Британії росіян майже не видно, і ті, які перебувають у Британії, доволі адекватні та виступають проти війни та кривавої політики Путіна. А от у Німеччині, за словами Захура та Камалії, ситуація геть інша. На думку чоловіка артистки, така різниця через те, що до Сполученого Королівства поїхали бізнесмени та молодь, яка прагне навчатися. А до Німеччини втік робітничий клас.

«Річ у тому, що це різні люди. До Британії поїхали більше бізнесмени, молодь навчатися. Це зовсім інші люди. А ті, хто поїхав до Німеччини, були нібито німці, які переселилися. І туди поїхали і робочий клас, і недовчені. Хтось з Казахстану з російським корінням, але водночас ніби німець. Такі люди, які туди поїхали, вони абсолютно неадекватні. Ми бачимо у Німеччині є такі проблеми. У Британії такого нема», – сказав Захур.

Також артистка розповіла про те, як її доньки переживають війну в Україні.

«Мірабелла та Арабелла виїхали до Велибританії разом з Захуром ще до 24 лютого. Проте, дівчата усе знають про війну. Нещодавно мій чоловік зробив мені та нашій бабусі сюрприз – привіз дівчат на канікули у Київ. Ми пропонували їм відпочити у Дубаї, проте Мірабелла та Арабелла наполегливо хотіли повернутися додому. Звісно, дорогою, вони побачили на власні очі зруйновані будинки, які постраждали від обстрілів, вперше почули у місті сирену»

Kamaliya зізналася, що дівчата дуже сильно хотіли повернутися додому – в Україні її доньки почуваються набагато краще. Вперше за довгих 9 місяців вони змогли обійняти своїх домашніх улюбленців. Тільки  вдома  Мірабелла та Арабелла мають творчу наснагу – грають на фортепіано та малюють.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: