Зірка серіалу «Друзі» розповів, що зустрічався з Джулією Робертс та кинув її

Джулія знімалася в епізоді серіалу Друзі
фото з відкритих джерел

Меттью Перрі також зізнався, що познайомився з її родиною

У своїх мемуарах «Друзі, коханці та велика жахлива річ» актор Меттью Перрі поділився причинами розлучення з актрисою Джулією Робертс. Пара зустрічалася кілька місяців, перш ніж Перрі розірвав їхні стосунки на превеликий подив Робертс: «Два місяці по тому я був вільний. Відносини з Джулією були надто для мене. Я був певен, що вона розлучиться зі мною. А чому ні? Мене було недостатньо; мене завжди було б недостатньо; я був зламаний, погнутий і мене неможливо було любити».

Актор продовжив: «Так що, замість того, щоб зустрітися віч-на-віч з неминучою агонією втрати її, я розлучився з красивою і чудовою Джулією Робертс. Можливо, вона вважала, що проводить час з хлопцем з телебачення, а цей хлопець тепер порвав із нею. Не можу описати її погляд, сповнений замішання».

Меттью Перрі також розповів, що він їздив до Нью-Мексико, щоб відсвяткувати з Джулією початок 1996 року, та познайомився з її родиною. Згідно з публікацією, голлівудський актор писав, що він «справді впустив її як у переносному, так і в буквальному значенні, і так почалися стосунки. На той час, як ми почали знімати «Епізод після Суперкубку», ми вже були парою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: