Disney оголосив про продовження відразу трьох популярних мультфільмів

фото з відкритих джерел

За усі ці проекти кінокомпанія отримувала «Оскари»

Глава Disney Боб Айгер оголосив, що студія почала роботу над сиквелами одразу трьох популярних мультфільмів. Це «Зверополіс», «Історія іграшок» та «Крижане серце». За усі ці проекти кінокомпанія отримувала премії «Оскар».

Ділитись подробицями про майбутні мультфільми Айгер поки не став. Він лише зазначив, що студія й надалі спиратиметься на свої знамениті франшизи. «Незабаром я матиму більше інформації про сиквели цих мультфільмів, але я радий, що вже можу оголосити про початок роботи над ними», – цитує керівника People.

Нагадаємо, франшиза «Історія іграшок» про пригоди шерифа Вуді, Базза Лайтера та їхніх друзів налічує чотири частини, а «Крижане серце», яка розповідає про сестри Ельзу та Ганну – дві. Треба сказати, що глядачі дуже чекали рішення про продовження цього мультика. Акторка Крістен Белл, яка озвучує одну з головних героїнь, пожартувала в ефірі The Tonight Show: «Я хотіла б офіційно оголосити про «Крижане серце-3». Коли аудиторія у відповідь почала шалено аплодувати, Белл уточнила: «Будь ласка, майте на увазі, що я сказала «нуль повноважень», тому що я не можу насправді це оголосити. Але щось може статися, можливо».

За мотивами «Зверополіса» було знято міні-серіал, який вийшов восени минулого року. Кожна серія «Зверополіса+» розповідала історію персонажів оригінального мультфільму. Глядачі дізналися більше про кролицю Джуді Гопс, лиса Ніка Крутихвіста, буйвола Шефа Гримало, вівцю Дуня Вівцянка та інших.

Раніше «Главком» писав, що названо фільм, який став лідером 2022 року за кількістю «піратських» завантажень.

Читайте також: Сумська розридалася в ефірі, розповідаючи про онуків у Москві: зйомку зупинили

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: