Голівудська зірка Ебігейл Бреслін вийшла заміж за колишнього одесита

Закохані заручилися 11 місяців тому
фото з відкритих джерел

Акторка номінувалася на «Оскар» за одну з головних ролей в фільмі «Маленька міс Щастя»

Американська акторка Ебігейл Бреслін, яка номінувалася на «Оскар» за одну з головних ролей в фільмі «Маленька міс Щастя», а також відома за ролями у фільмах «Серпень: Графство Осейдж», «Знаки» та ін. вийшла заміж за колишнього одесита.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Abigail Breslin/SOPHOMORE (@abbienormal9)

Обранцем 26-річної акторки став Айра Кунянські, який народився в Одесі в єврейській родині, але вже довгий час живе в Лос-Анджелесі. Весілля молодят відбулося на вихідні. Закохані зустрічалися майже шість років. Акторка нещодавно зізналася в інтерв’ю Daily Mail, що знайшла своє щастя після травматичного досвіду. Вона розповіла, що в попередніх стосунках пережила домашнє насильство. За словами артистки, вона була з кривдником протягом двох років.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Abigail Breslin/SOPHOMORE (@abbienormal9)

В соцмережі акторка виклала вже кілька знімків з весілля. Ебігейл показала розкішне кільце з мерехтливим дорогоцінним камінням. «Ваша дівчинка вийшла заміж», – підписала світлину Бреслін.

Ебігейл з'явилася на весіллі в білій сукні з облягаючим верхом, рукавами з тюлю та пишним низом. Світлі локони артистки були викладені в акуратні хвилі, а її голову прикрашала корона. Айра віддав перевагу чорному смокінгу для урочистостей.

Читайте також: Стало відомо, чому колишній Дженніфер Лопес розплакався на весіллі з королевою краси

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: