Акторка Демі Мур привселюдно вилаяла глядача (відео)

Демі Мур і Шер під час спільної фотосесії перед гала-концертом amfAR «Кіно проти СНІДу»
фото vogue.com

Голівудську зірку обурила поведінка одного з глядачів у залі і вона вирішила не лишати це без уваги

Американська зіркова актриса Демі Мур, неперевершена у своїй елегантності та жіночності, дозволила собі проявити емоції на публіці і приструнити глядачів, що виявили неповагу до її виступу, міцним слівцем. Так, на гала-концерті amfAR «Кіно проти СНІДу» на мисі Антіб у Франції зірка висварила людину в залі. Відповідне відео опублікував у Х (раніше Twitter) користувач Рамін Сетуде.

Демі вийшла на сцену, щоб представити 78-річну співачку Шер.

«Чи це той момент, якого ми всі чекали? Я просто хочу переконатися, що ви дійсно зі мною. Тому що ця неймовірна жінка, яку я збираюся представити, – вона володарка Греммі, володарка Оскара, володарка Еммі», – промовила Мур на початку презентації Шер.

У якийсь момент актриса зробила павзу, ймовірно, її увагу привернув хтось із глядачів у залі, а потім сказала: «Ви лауреат премії «Еммі» там, у кінці кімнати? Я, чорт забирай, так не думаю».

Присутні у залі відреагували на її слова оплесками і здивуанням.

Невдовзі  Демі продовжила.

«Вона – ікона стилю і моє особисте натхнення в галузі зачісок. І в 2015 році вона була удостоєна нагороди amfAR за натхнення. Суть у тому, що вона всього лише одна з найталановитіших, найуспішніших і найулюбленіших артисток усіх часів. Тому, будь ласка, зустрічайте неймовірну, єдину і неповторну Шер!», – закликала актриса.

Нагадаємо, голівудська актриса Демі Мур опублікувала на своїй сторінці в соцмережі світлини з реклами нової колекції купальників бренду Andie Swim, в роботі над якою вона брала участь. На нових кадрах Демі позує на яхті у чорному бікіні, а також злитому купальнику з принтом. Цього літа Мур уже знімалася в кампанії цього бренду, після того, як засновниця марки Мелані Тревіс запропонувала їй випустити колаборацію.

До слова, американська співачка та акторка Шер розлучилася з музичним продюсером і репером Олександром Едвардсом, який майже на 40 років молодший за неї. Про причину розриву повідомляється. За інформацією видання, 76-річна Шер і 37-річний Олександр все ж таки не були заручені, незважаючи на те, що музикант публічно подарував співачці масивне кільце з діамантом.

Читайте також: Легендарна співачка Шер опублікувала зображення повішеного Путіна на ялинці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: