59-річна Демі Мур знову знялася в рекламі купальників

Для своїх років актриса виглядає просто приголомшливо
фото з відкритих джерел

На фото Демі виглядає напрочуд молодою та підтягнутою: схоже, роки не владні над артисткою

Голівудська актриса Демі Мур опублікувала на своїй сторінці в соцмережі світлини з реклами нової колекції купальників бренду Andie Swim, в роботі над якою вона брала участь. «Нехай настає осінь, але літо – це стан душі», – написала 59-річна актриса.

На нових кадрах Демі позує на яхті у чорному бікіні, а також злитому купальнику з принтом. Цього літа Мур уже знімалася в кампанії цього бренду, після того, як засновниця марки Мелані Тревіс запропонувала їй випустити колаборацію.

Це не перша поява актриси в рекламі бренду. Попередні зйомки відбулися у червні у Франції. У соцмережах Демі поділилася кадрами в купальнику, навіть якщо зробити поправку на ретуш, якій неминуче піддаються всі знімки, для своїх років актриса виглядає просто приголомшливо. Голлівудська актриса Демі Мур на своїй сторінці в соцмережах виклала знімок у бікіні, який привів її шанувальників у захват. Демі, одягнена в рожевий купальник і накинуту поверх яскраву сорочку позують на палубі яхти. «Вбираючи літо», – підписала фото актриса. На фото Демі виглядає напрочуд молодою та підтягнутою: схоже, роки не владні над артисткою.

Зірка співпрацює з брендом Andie Swim з моменту його заснування. Спочатку Демі просто вкладалася в нього фінансово, а потім стала «обличчям» марки. Сама Демі називає себе «давньою шанувальницею бренду». Нову пляжну фотосесію Демі оцінили її знамениті передплатники.«Ти сама як літо», – написала супермодель Хелена Крістенсен.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: