Співачка Наталка Карпа дала поради дружинам військових

Досвідчена дружина військового Наталка Карпа
скріншот: YouTube

Карпа відверто розказала про залежність її чоловіка від війни

Співачка Наталка Карпа відверто розповіла про проблеми із чоловіком-військовим Євгеном Тереховим, який воює з 2014 року. Своїм досвідом вона поділилася в інтерв'ю Славі Дьоміну. Так, вона радить жінкам виявляти терплячість та розуміння щодо своїх коханих, які тільки-но повернулися з фронту. Краще не розпитувати, а просто звертати увагу на нюанси поведінки та самопочуття коханого.

Наталка Карпа зазначила: коли хлопці повертаються додому у відпустку, то вони мало говорять, стають замкнутими. «У першу чергу, одразу не треба на цьому акцентувати. Як мудра жінка, ти маєш спершу поспостерігати», – вважає Наталка.

Карпа стикнулася не лише із мовчазністю чоловіка, а й з іншою проблемою: «У нас була проблема зі сном. Він засинав аж о п’ятій ранку. Плюс – у нього почалися проблеми із тиском. У нього було поранення голови». Бувало, що коли він повертався з відрядження, то телефонував і казав: «Я повертаюсь. Викликай «швидку» – у мене тиск під 200».

Карпа також розповіла, що у її чоловіка була певна залежність від війни, адже після першого серйозного поранення він отримав інвалідність, і вже не мав іти воювати, проте знайшов спосіб повернутися до армії. Нині ця залежність минула – суто через питання профпридатності, адже за станом здоров'я, при всьому бажанні, він не може більше брати участі у військових операціях.

Як повідомлялось, у Верховній Раді 16 травня зареєстровано законопроєкт №11260, який пропонує внесення змін до ст. 336 Кримінального кодексу щодо відповідальності за ухилення від мобілізації. Згідно із його положеннями, позбавлення волі пропонується замінити на штраф до 85 тис. грн чи покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: