Чмерковський про Денисову, яка втекла до Москви: Від неї не йшло нічого українського

Коли стали відомі імена журі проекту «Танці. World of Dance», у мережі вибухнув скандал
фото з відкритих джерел

Хореограф Тетяна Денисова до початку агресії була заявлена суддею в одному з шоу СТБ

Хореограф Максим Чмерковський, який нині є одним із зіркових суддів танцювального проекту на СТБ, та став відомим в Україні, завдяки іншому телешоу – «Холостяк», в інтерв'ю ютуб-каналу «Олицька» розповів, що думає про свою колегу – хореографа Тетяну Денисова, яка з початком вторгнення втекла до Росії.

Нагадаємо, хореограф Тетяна Денисова до початку російської агресії була заявлена суддею в одному з танцювальних шоу СТБ. До цього хореограф Денисова тривалий час працювала в українському проекті «Танцюють всі!», однак у 2016 році стала наставником та хореографом російського шоу-проекту «Танці» та працювала у проекті п'ять років. Коли телеканал СТБ напередодні війни оголосив про запуск масштабного телешоу – українську адаптацію світового формату World of Dancе, та розкрив імена зіркового журі проекту «Танці. World of Dance» – Тетяна Денісова, Макс Чмерковський та Євген Кіт – у мережі вибухнув скандал. Денисову не приймали через роботу в російському проекті. Але вона таки почала зніматися в телешоу, однак згодом стало відомо, що скандального хореографа виріжуть із шоу «Танці.World of Dance».

«Якщо досі хтось помилково вважає Денисову українкою – це повна нісенітниця. Я про неї нічого не знав, поки ми не познайомилися. Але коли ми познайомилися – це далеко не «Тетяна». Вона жодного відношення до України не мала. На жаль, продюсери не завжди роблять правильні вибори. При спілкуванні від неї не йшло нічого українського абсолютно. Коли я з нею сидів і спілкувався, це була не одна з тих жінок, з якими я спілкуюся в Україні протягом багатьох моїх приїздів в Україну. Вона мала іншу енергію, вона по-іншому дивилася на ці речі. Українці хвилювалися, коли почалася війна, а вона – ні», – поділився Чмерковський.

Тим часом співак та фіналіст шоу «Х-фактор» Олександр Кривошапко, який був одружений з Денисовою, теж розповів про неї в одному з інтерв'ю: «Ще в листопаді 2021 року вона написала мені після того, як ми не спілкувалися років десь шість, сім. Їй потрібно було свідоцтво про розлучення. Я відразу їй відправив, ми дуже тепло поспілкувалися. І тоді вона озвучила причину, навіщо їй потрібне було свідоцтво про розірвання шлюбу. На той час вона отримувала російське громадянство».

Кривошапко каже, що, коли був чоловіком Денисової, вона критикувала Росію. «Вона постійно казала мені: «Сашо, Росія – це країна п#дарасів, наркоманів і повій». Це її слова. І тому мені дуже прикро, що людина, з якою у мене був шлюб, вимушена жити в настільки неприємній для себе атмосфері. Я цього не розумію і підтримувати не можу», – заявив артист.

Читайте також: На концерті гурту Kalush Orchestra в США сталося непередбачуване

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: