Колишній чоловік зрадниці Денисової: Вона отримала російський паспорт

Кривошапко та Денисова були офіційно одружені три роки
фото з відкритих джерел

Кривошапко каже, що раніше Денисова критикувала РФ: Росія – це країна п#дарасів, наркоманів і повій

Співак та фіналіст шоу «Х-фактор» Олександр Кривошапко в інтерв'ю ютуб-проєкту Rostyslove Production розповів, навіщо після тривалого мовчання до нього звернулася колишня дружина – хореограф Тетяна Денисова, яка планувала працювати в українському телешоу, але з початком війни втекла до Росії.

«Ще в листопаді 2021 року вона написала мені після того, як ми не спілкувалися років десь шість, сім. Їй потрібно було свідоцтво про розлучення. Я відразу їй відправив, ми дуже тепло поспілкувалися. І тоді вона озвучила причину, навіщо їй потрібне було свідоцтво про розірвання шлюбу. На той час вона отримувала російське громадянство», – сказав Кривошапко.

Нагадаємо, хореограф Тетяна Денисова, яка мала український паспорт, до початку російської агресії була заявлена суддею в одному з танцювальних шоу СТБ. До цього хореограф Денисова тривалий час працювала в українському проекті «Танцюють всі!», однак у 2016 році стала наставником та хореографом російського шоу-проекту «Танці» та працювала у проекті п'ять років. Коли телеканал СТБ напередодні війни оголосив про запуск масштабного телешоу – українську адаптацію світового формату World of Dancе, та розкрив імена зіркового журі проекту «Танці. World of Dance» – Тетяна Денісова, Макс Чмерковський та Євген Кіт – у мережі вибухнув скандал. Денисову не приймали через роботу в російському проекті. Але вона таки почала зніматися в телешоу, однак згодом стало відомо, що скандального хореографа виріжуть із шоу «Танці.World of Dance». 

Кривошапко каже, що, коли був жонатий на Денисовій, вона критикувала Росію. «Таня тоді до Москви не мала ніякого відношення. І вона постійно казала мені: «Сашо, Росія – це країна п#дарасів, наркоманів і повій». Це її слова. І тому мені дуже прикро, що людина, з якою у мене був шлюб, вимушена жити в настільки неприємній для себе атмосфері. Я цього не розумію і підтримувати не можу», – заявив артист.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: