Брук Шілдс розповіла, як її згвалтував голлівудський директор

Акторка зізналася, що звинувачувала себе у події
фото з відкритих джерел

За словами акторки, на той момент їй було 20 років, і вона вже встигла знятися в «Блакитній лагуні»

Американська актриса та модель розкрила шокуючі подробиці особистого життя. Брук Шілдс розповіла, що їй довелося пережити після згвалтування.

57-річна кінозірка два місяці тому зізналася, що у юності стала жертвою сексуального насильства. Шілдс розповіла, що на неї напав діловий партнер у номері готелю, коли вона погодилася зайти до нього до номера, щоб дочекатися таксі. Нині Брук розкрила моторошні подробиці того дня.

За словами моделі, на той момент їй було 20 років, і вона вже встигла знятися в картинах «Чарівна дитина» та «Блакитна лагуна». Артистка розкрила особу гвалтівника – ним виявився впливовий голлівудський директор, який обіцяв їй роботу. «Я думала, що отримаю фільм, роботу», - пояснила Шілдс.

За словами актриси, вона тоді не розповідала про те, що сталося, бо боялася залишитися без засобів для існування. Ніхто мені не повірить мені. Люди не вірили таким історіям тоді. Я подумала, що назавжди втратила б роботу», – пояснила Брук.

Акторка зізналася, що звинувачувала себе у події. «Я дивом урятувалася. Мені знадобилося багато часу, щоб це зрозуміти. Зараз я злюся більше, ніж була здатна тоді. Я не билася, я просто повністю заціпеніла. Я продовжувала говорити собі: «Мені не потрібно було робити цього. Чому я піднялася до нього? Мені не варто було це пити за вечерею». Це був вибір типу «бий чи біжи». Боротьба – не варіант, тому ти просто немов покидаєш своє тіло. «Тебе там немає. Цього не сталося», – поділилася емоціями мати двох дочок.

Брук зважилася розповісти про те, що трапилося тільки одній людині – близькому другу та експерту із захисту громадських постатей, Гевіну де Беккеру. Приятелю зірки було важко спостерігати за її муками. «Брук так довго жила під оцінками інших мільйонів людей. Це було несамовито – бачити, як вона судить себе. Їй вдалося не просто вижити, а процвітати, стати мудрою та прекрасною душею, яка допомогла багатьом людям своєю чесністю та мужністю», – цитує People Гевіна з посиланням на документальний фільм «Чарівна дитина: Брук Шілдс».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: