Зірка Голлівуду Джессіка Честейн гепнулася в розкішній сукні на премії SAG Awards 2023 (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ролик інциденту виклали на одній зі фан-сторінок акторки

Зірка Голлівуду Джессіка Честейн, яка на початку серпня приїзжала до України, потрапила в  курйозну ситуацію, яка стався з нею на врученні премії SAG Awards 2023.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Flavie (@jessicachastain__fan)

Коли акторку оголосили переможницею в одній з номінацій, це стало для неї такою несподіванкою, що реакція Джессіки була непередбачуваною навіть для неї. Артистка попрямувала до  сцени, щоб отримати заповітну статуетку, але перечепилася на сходах та впала. На щастя, Джессіка не травмувалася та з усмішкою піднялася за нагородою. Ролик з інцидентом виклали на одній зі фан-сторінок акторки.

«Шок від учорашнього вечора просто звалив мене з ніг! Моїм колегам, членам SAG, дякую. Багато означає бути визнаним вами. Для мене велика честь мати можливість розповісти вам історію «Джордж і Теммі». Мені дуже сподобалося грати Теммі Вайнетт. Дякую Джорджетт Джонс Леннон за те, що довірила мені історію своєї мами, Ейбу Сільвії за те, що перетворив її на наші прекрасні шість епізодів, головному герою Майклу Шеннону і всій команді Showtime. Я повернулася до Нью-Йорка і все ще на сьомому небі від щастя», – поділилася емоціями після церемонії Джессіка на своїй сторінці в сорцмережі.

Раніше «Главком» писав, що голівудська зірка Джессіка Честейн зізналася, якими страхами з нею поділився Зеленський під час зустрічі в Києві. 

Читайте також: Єфросиніна вперше відповіла на найнезручніше запитання: чи спілкується з сестрою, яка живе в Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: