Брітні Спірс розповість скандальні подробиці про роман із Коліном Фарреллом

Актор засмутив Спірс, коли після їхнього роману надіслав їй наклейку на бампер з написом «посигналь, якщо ти спала з Коліном Фарреллом»
фото з відкритих джерел

Відносини з актором для Брітні закінчилися не найкращим чино

Американська співачка Брітні Спірс розповість у своїх мемуарах скандальні подробиці про роман із Коліном Фарреллом. Про це повідомляє видання The Sun із посиланням на інсайдерів.

Напередодні стало відомо, що вихід книги співачки було відкладено на невизначений час. Так, у видавництві, яке займається її мемуарами, отримали гнівні листи від адвокатів деяких зірок, з якими у Брітні Спірс були стосунки і згадані в книзі невтішним чином. У мережі гадають, хто це міг бути: користувачі обговорюють кандидатури Джастіна Тімберлейка, Коліна Фаррелла та Джареда Літо.

За даними журналістів, йдеться саме про Коліна Фаррелла, відносини з яким для Брітні закінчилися не найкращим чином. Як розповіло джерело, Фаррелл дуже засмутив Спірс, коли після їхнього роману він надіслав їй наклейку на бампер з написом «посигналь, якщо ти спала з Коліном Фарреллом». Інсайдер додав, що Спірс була шокована тим, як Фаррелл поставився до неї. За його словами, «все це було схоже на жарт», а Брітні «була глибоко роздратована і обурена». Крім того, «їй було важко через те, що деякі люди сміялися з неї».

Пізніше Фаррелл, за словами інсайдера, намагався помиритися з Брітні Спірс і визнавав, що поводився з нею не найкращим чином, а також намагався пояснити, що його поведінка була пов'язана з власними життєвими проблемами, боротьбою з наркотиками та іншими залежностями.

Раніше «Главком» писав, що шанувальники співачки стурбувалися її станом. У мережі завірусилося відео з танцем Брітні, в якому, на думку користувачів мережі, в один з моментів злітає фільтр, і під ним опиняється інша дівчина. Через це фанати співачки стверджують, що Брітні Спірс може бути мертвою, а в соцмережах за неї видають іншу людину.

Читайте також: Наймолодша прем'єрка у світі втратила не лише посаду, а й чоловіка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: