Брітні Спірс після розлучення влаштувала розпусну вечірку в компанії чоловіків

Брітні Спірс тримали біля басейну п’ятеро чоловіків без сорочок
фото: Daily Mail

Виконавиця влаштувала провокаційну вечірку, де відривалася у компанії лише чоловіків

Американська співачка Брітні Спірс вирішила відзначити своє розлучення з Семом Асгарі провокаційною вечіркою. 41-річна володарка «Греммі» запросила шістьох своїх «обранців» до подруги вдома та влаштувала святкування. Про це пише Daily Mail.

Відео, що з'явилося в соціальних мережах, показує, як один з хлопців, Дейв, грається, облизуючи ногу співачки, а оператор підбадьорює його, кажучи: «Починай з черевика, братан».

Потім ролик різко переривається, і на екрані з'являється Брітні, оточена п'ятьма чоловіками без сорочок, біля басейну, коли вона вигукує: «Окей, це круто!».

«Коли ти йдеш на зустріч із так званим «другом» і їдеш годину за куркою! Тоді вам доведеться почекати в машині і сходити в туалет. То що роблю я? Я одягаю зелену сукню і їду до друзів. Я запросила своїх улюблених хлопчиків і грала всю ніч», – прокоментувала Спірс своє святкування в Instagram.

Сама Брітні також знялася топлес у відео, яке з'явилося на її сторінці в Instagram в неділю вранці.

У ролику 41-річна співачка намагалася приховати груди руками і простирадлом, валяючись на ліжку та слухаючи кавер від Енні Леннокс на пісню «I Put A Spell On You». 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Maria River Red (@britneyspears)

Нещодавно стало відомо, що чоловік співачки Сем Асгарі подав на розлучення.

29-річний актор підтвердив, що розлучився з 41-річною співачкою в четвер після 14 місяців шлюбу, і минулого місяця подав на розлучення.

Вважається, що розлучення стало наслідком погіршення психічного стану Бритні, інсайдери стверджують, що вона «висловлювала агресію і кричала на персонал, висуваючи безглузді вимоги».

Це сталося після того, як Брітні порушила мовчання щодо розлучення,  зізнавшись, що вона «шокована», що її шлюб закінчився, але «більше не могла терпіти біль».

Декілька джерел також повідомили, що поведінка співачки хвилювала її близьких. Сам Сем намагався підтримувати її, але результатів цього не було.

Інше джерело поділилося інформацією про дивну захопленість Бритні ножами, стверджуючи, що вона кидала ножі у стіни і ховала їх по всьому будинку.

«Вона поводилася як параноїк. Ніби хтось її переслідував, і вона вбачала у ножах захист», – поділився інсайдер.

Також з'явилися повідомлення, що Бритні нападала на Сема та співробітників охорони, що призводило до втручання охорони.

Читайте також: Брітні Спірс приголомшила шанувальників історією невдалого ботоксу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: