«Йти м'ясом – ні»: Ілона Гвоздьова розповіла, чому чоловік досі не на фронті

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова
фото: instagram/ilonagvozdeva

Танцівниця зазначила, що у чоловіка є певні захворювання, але вони не роблять «інвалідність»

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова пояснила, чому її чоловік досі не на фронті. Івану Хом'ячуку ще не приходила повістка та якщо це станеться – він у рівних умовах з іншими українцями піде на фронт. Про це в інтерв'ю Аліни Доротюк пояснила хореографиня.

Мені постійно пишуть: «А що це ваш чоловік вдома шашлики смажить і будує, а хтось в окопі стоїть? Ну немає повістки – коли вона прийде, то піде, як і всі інші, на однакових умовах. Ми не робимо якісь білі квитки, не робимо якусь інвалідність йому», – запевнила танцівниця.

В інтерв'ю Ілона згадує про захворювання чоловіка – алопецію. Вона розповіла, що досі не зрозуміло, як береться ця хвороба і як її вилікувати.

«У нього проблеми зі здоров’ям – алопеція, коли організм сприймає волосся як чужорідний предмет. Ніхто не знає, звідки хвороба береться, подейкують, що це психосоматика і психічний розлад. Він виникає на тлі стресу. Якщо прийде повістка – він піде. Але рвати на грудях одяг і хапати в руки зброю, я думаю, що це не наймудріше рішення. Йти м’ясом – ні», – зазначила Ілона Гвоздьова.

За словами Ілони, повістки ще немає, якщо вона прийде, то хореографиня запевняє, що її чоловік піде, як всі інші.

«Ну нема повістки! Коли вона прийде, вибачте, піде. Як і всі інші, на всіх умовах. Ми не робимо ніякі «білі» собі квитки, ми не робимо якусь інвалідність йому. Хоча, в принципі, його захворювання, алопеція... Начебто кажуть, що ця хвороба... Не знають, звідки вона береться та як її треба лікувати», – зізналася танцюристка.

Нагадаємо, нещодавно Ілона Гвоздьова відсвяткувала річницю шлюбу з чоловіком. Знаменитість показала фото з їхнього вінчання.

Читайте також: Схожа на чоловіка. Ілона Гвоздьова виклала дуже відвертий допис про образи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: