Kalush Orchestra вразили шанувальників новим хітом з фольклорними мотивами

фото з відкритих джерел

Колектив виконав живий кавер на пісню «Ти мене» від Kalush та зняв захоплюючий кліп до неї

Переможці «Євробачення-2022», гурт Kalush Orchestra, вразили своїх прихильників прем'єрою нової пісні «Ти мене». Про це передає ТСН. ua.

Колектив виконав живий кавер на пісню «Ти мене» від Kalush та зняв захоплюючий кліп до неї. У композиції слухачі можуть насолодитися неперевершеним репом від соліста гурту Олега Псюка, а також відчути традиційні фольклорні мотиви.

«Йо! Колись ми зробили чудовий Live-кавер на пісню Kalush «Ти мене не маринуй». Поспішайте послухати! Трек звучить ще потужніше, ще цікавіше, включайте на повну та отримуйте задоволення від звучання та ритму. Рекомендую звернути увагу на кожного учасника цього Live. Нагадую, Kalush Orchestra – це гурт, який здатен творити музику навіть в умовах відсутності електроенергії», – поділився Псюк щодо прем'єри.

Прихильники колективу висловили своє приємне здивування новим звучанням пісні та не змогли утриматися від похвали для Kalush Orchestra в коментарях: «Просто неймовірно», «Чудове виконання», «Ви – справжні молодці», «Фантастично», «Трек вражає».

Раніше повідомлялося, що репер Джонні Дивний вирішив залишити гурт Kalush Orchestra, щоби реалізувати себе в сольній кар’єрі, та вже презентував перший кліп на композицію «Спринт». 

Нагадаємо, фінський рок-гурт The Rasmus та український гурт Kalush Orchestra записали спільну композицію.

Читайте також: Учасник гурту Kalush Orchestra покликав заміж кохану

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: