Бред Пітт дозволив сусідові жити в його будинку безкоштовно до самої смерті

фото з відкритих джерел

Чоловік прожив на території зіркового особняка актора понад 15 років

Після того, як голлівудський актор Бред Пітт продав нещодавно свій маєток у Лос-Анджелесі, випливли цікаві подробиці про його житло.

Вияляється, Бред Пітт дозволив своєму сусідові, який втратив дружину, до кінця свого життя проживати в його особняку вартістю 40 млн доларів. Чоловік прожив там понад 15 років.

Пітт купив свою першу ділянку площею 7700 квадратних метрів у 1994 році всього за 1,7 млн доларів у Кассандри Петерсон, зірки хорор-комедії «Ельвіра, володарка темряви», а вона придбала житло неподалік і довгі роки жила поряд з актором. Поступово Пітт почав скуповувати сусідні будинки, розширюючи свій маєток. Таким чином, через багато років у його власності виявилося приблизно двох десятків будинків.

«Я думаю, було близько 22 будинків, які примикали до кордону ділянки. І щоразу, коли у продажу з'являлися будинки поблизу, він купував», – розповіла Кассандра Петерсон в інтерв'ю People.

В одному з чергових будинків, який планував придбати Бред, проживав 90-річний чоловік, який нещодавно став удівцем. Актор уклав угоду, дозволивши літньому сусідові залишитися в будинку аж до смерті. Смерть чоловіка настала лише за 15 років.

«Знаю, що Бред дозволив йому жити там, нічого не платячи, поки він не помре. Це було зайнятно, тому що Джон дожив до 105 років», – додала Кассандра.

Раніше «Главком» писав, як виглядає особняк, який продав Бред Пітт.

Читайте також: Нова кохана Жерара Піке, до якої футболіст пішов від співачки Шакіри, зрадила його

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: