Іво Бобул назвав розмір своєї пенсії

Іво Бобул не вважає себе заможною людиною
фото з відкритих джерел

Артист розповів, скільки грошей йому потрібно на місяць для комфортного життя

Заслужений і народний артист України Іво Бобул в інтерв'ю Славі Дьоміну зізнався, скільки заробляє і витрачає.

«Будь-яка людина залежить від грошей. Якщо немає грошей, то з тобою ніхто говорити не буде», – зазначив артист. «Ви заможна людина?» – запитав Дьомін. «Ні, я нормальний. Середня людина. В інших країнах такі артисти дуже заможні. У нас просто ніколи не цінували талант. Ой, за пенсію не кажи. Мені соромно. За всі звання 5 тис. грн моя пенсія», – сказав Іво Бобул.

Натомість артист розповів, скільки йому потрібно грошей на місяць.

 «У мене велика сім'я і мені потрібно їм допомагати. Я думаю, що десь $5 тис. на місяць це нормально», – відповів артист.

Нагадаємо, заслужений і народний артист України Іво Бобул в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів про стосунки зі своїми трьома дітьми і пояснив, чому зіпсувалися стосунки з донькою.

Нагадаємо, авторка і ведуча ютуб-каналу «Це ніхто не буде дивитись» Емма Антонюк опублікувала інтерв’ю, героєм якого був співак, композитор, народний артист України Іво Бобул. У відповідь на запитання журналістки про те, що, на його думку, є найважливішим у стосунках між чоловіком і жінкою та чого він навчає свого сина, Іво Бобул висловив незадоволення сучасними жінками.

До слова, 17 червня народному артистові України родом із Буковини Іво Бобулу виповнилося 70 років. Український співак, композитор, педагог, народний артист України, гордість Буковини та всієї України. Цього дня він виступив з концертом у Львові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: