У своєму репертуарі! 64-річна Мадонна закрутила роман із 23-річним «немовлям»

Мадонна зі своїм
фото з відкритих джерел

Кожен новий бойфренд співачки молодший за попереднього

Тільки західні таблоїди встигли повідомити новину про розставання 64-річної співачки з 28-річним танцюристом Ахламаліком Вільямсом, як поп-діва підкинула журналістам новий привід поговорити про неї. Артистка всюди з'являється з манекенником Ендрю Дарнеллом. І якщо її попередній бойфренд був молодшим на 36 років, то нинішній обранець – вже на 41 рік. Ендрю лише 23 роки. «Ще одне немовля», – жартують користувачі в соцмережах.

Чутки про новий роман зірки з'явилися після того, як Мадонна виклала кілька спільних знімків із Дарнеллом у соцмережах. Останнім часом Медж, і без того не соромилася у виборі гардероба, перевершила себе: співачка пофарбувала волосся в рожевий колір і купує вбрання, яке більше підходить тінейджерам. Очевидно, артистка вирішила відповідати уподобанням свого нового хлопця.

Співачка познайомилася з манекенником близько місяця тому під час фотосесії для журналу Paper. Усі, хто в цей момент був присутній на знімальному майданчику, запевняють: між Ендрю та Мадонною одразу ж проскочила іскра. Пізніше вони разом прийшли на концерт репера Rema у Нью-Йорку та відпалювали на танцполі. Спочатку Ендрю та Мадонна сиділи за столиком, пили рожеве вино та їли картоплю-фрі з трюфелем, а потім почали танцювати. За словами очевидців, пара регулярно переривалася на жаркі обійми та поцілунки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: