Потап показав, як вимахав його єдиний син

Потап з сином
фото з відкритих джерел

Андрій Потапенко живе з татом в Іспанії

Єдиний син продюсерів Потапа та Ірини Горової, Андрій, з милого хлопчика перетворився на симпатичного підлітка. Хлопцю виповнилося 14 років. Тато привітав його з днем народження на своїй сторінці в соцмережі, презентувавши оригінальну футболку: «Я тебе породив, я тобі подарував! З 14-річчям! Тобі тринадцятий минуло… я пас, я гол, я воротар!»

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

Раніше «Главком» писав, що Наталія Горова, 24-річна прийомна донька Потапа вийшла заміж. Її мама Ірина Горова розповідала, що з початком повномасштабної війни в Україні, Наталя разом зі своїм хлопцем перебували в Грузії на відпочинку. Потім вони переїхали на батьківщину коханого Наталії – до Лівану. Ірина Горова зізналася, що про заміжжя доньки дізналася постфактум: Наталія надіслала їй фото з каблучкою. Горова не стала приховувати, що щаслива, що у її дочки все складається добре: «Вона каже: «Мамо, я така щаслива!» І я щаслива, що в неї все добре».

Водночас Горова заявила, що не готова ставати бабусею. Тож жартома попросила доньку, щоб та не поспішала з дітьми: «Я вже уявляю заголовки: «Ірина Горова стала бабусею». І такий хрест одразу на особистому житті. Тому я говорю доньці: «Почекай, будь ласка».

Тим часом, син Потапа та Горової, за словами Ірини, багато часу проводить з батьком в Іспанії, де той знайшов тимчасовий прихисок під час війни.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: