Бейонсе та Adidas припиняють співпрацю через фінансові труднощі

Співпраця компанії та співачки тривала два роки
фото з відкритих джерел

Офіційною причиною розлучення Бейонсе з Adidas названо «творчі розбіжності»

Компанія Adidas розлучається із ще однією зірковою колаборацією – припиняє співпрацю із співачкою Бейонсе.

Інформація про те, що спільна лінійка співачки та спортивного гіганта під назвою Ivy Park зазнає фінансових труднощів, з'явилася ще торік. Тоді бренду важко вдавалося продати хоча б половину речей з колекцій. Втім, офіційною причиною розлучення Бейонсе з Adidas названо «творчі розбіжності».

Нагадаємо, що власну лінію одягу поп-діва запустила ще у 2016 році разом із творцем Top Shop Філіпом Гріном. Їхня співпраця тривала два роки, після чого всі права на бренд перейшли співачці. Тоді ж, у 2018 році, Бейонсе уклала контракт із Adidas, на рахунку якого на той момент вже було кілька успішних колаборацій із зірками шоубізнесу. Жодна зі сторін поки не прокоментувала розрив, проте джерела повідомляють, що Бейонсе планує далі розвивати свій бренд, уникаючи виключно спортивної тематики.

Наприкінці минулого року німецький бренд розірвав відносини з репером Каньє Вестом після низки його скандальних заяв у пресі. Раніше «Главком» писав, що Кім Кардаш'ян таки розлучилася та вибила з Каньє Веста рекордні аліменти.

Читайте також: Шакіра побилася з матір'ю свого колишнього Жерара Піке

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: