Кім Кардаш'ян таки розлучилася та вибила з Каньє Веста рекордні аліменти

фото з відкритих джерел

Колишньому подружжю вдалося домовитися про поділ майна та опіку над дітьми

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест завершили шлюборозлучний процес, який тривав майже рік Про це повідомляє CNN із посиланням на власне джерело. Колишньому подружжю вдалося в досудовому порядку домовитися про поділ майна та опіку над дітьми.

Також Кардаш'ян отримуватиме аліменти у розмірі 200 тисяч доларів на місяць від колишнього чоловіка. Окрім того, він нестиме половину витрат на медичне обслуговування, освіту та безпеку дітей. У колишнього подружжя четверо дітей: дев'ятирічна Норт, шестирічний Сейнт, чотирирічна Чикаго та трирічний Псалм. Згідно з документами про розлучення, отримані People, Кім і Каньє домовилися про спільну опіку над ними.

Колишнє подружжя також домовилося регулювати суперечки, що стосуються дітей шляхом переговорів, однак, якщо одна зі сторін відмовляється брати в них участь, то іншій стороні дозволяється приймати рішення у спорі за умовчанням. Майно пари буде поділено згідно з їхнім шлюбним контрактом.

Уест та Кардаш'ян одружилися в Італії у 2014 році. У лютому 2021 року Кім подала на розлучення, пославшись на непримиренні розбіжності. Після цього Вест намагався повернути дружину і розповідав, що шкодує про розлучення.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: