Селена Гомес пояснила, чому так стрімко набрала зайву вагу

Актрисі прописали ліки, які вони почали регулярно приймати
фото з відкритих джерел

Кілька років тому артистці діагностували хронічне захворювання імунної системи

Після того, як американська співачка Селена Гомес зробила операцію з пересадки нирки, у неї почалися проблеми із вагою. Користувачі нападають на Селену через постійні стрибки ваги. Тим часом їхня основна причина – зовсім не відсутність сили волі, а прийом препаратів, які блокують симптоми іншого захворювання, яким страждає артистка, вовчаку.

Селена пояснила, що кілька років тому їй діагностували хронічне захворювання імунної системи, яке викликає біль у суглобах, втому і висипання на шкірі, головний біль і випадання волосся. Хвороба не лікується, але симптоми можна покращити, якщо розпочати лікування на ранній стадії.

Так, актрисі прописали ліки, які вони почали регулярно приймати. Однак ці препарати мають побічну дію – це коливання ваги. «Я схильна утримувати багато води в організмі. Це нормально, а потім, коли вона виходить, я втрачаю вагу», – зізналася Селена.

Окрім того, Селена заявила, що їй все одно на те, як вона виглядає. Головне – це бути здоровою: «У нас бувають дні, коли ми можемо почуватися лайном, але я б воліла бути здоровою. Я дбаю про себе. І мої ліки важливі, і я вірю, що вони допомагають мені».

Читайте також: У мережі обговорюють дивну поведінку Ніколь Кідман на хіднику «Оскара»: Вона п'яна? (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: