Держдума вимагає стерти Барбару Брильську з «Іронії долі» через гнівний коментар

Брильська: Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди
фото з відкритих джерел

Польська акторка заступилася за свою колегу Лію Ажеджакову

Польська актриса Барбара Брильська підтримала колегу Лію Ахеджакову, яку через публічний осуд війни в Україні вигнали з театру «Современник», де та пропрацювала майже півстоліття. Актриси разом знімалися в фільмі «Іронія долі».

«Ліє, так тримати! Батьківщина, така Батьківщина, її недостойна. Звичайно, їй треба їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй треба їхати і боротися, як ми», – врізала Брильська.

Після гнівного коментаря Брильскої заступник голови комітету Держдуми РФ з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко запропонувала видалити актрису Барбару з фільму Рязанова «Іронія долі», замінивши її обличчя за допомогою нейромереж.

«Для актора найстрашніше покарання – забуття. Колись улюблена усією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників «проклятих Богом людьми». Наша країна подарувала їй славу та шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису», – написала депутатка у своєму телеграм-каналі. Вона запропонувала замінити неугодну артистку на покірну росіянку Валентину Тализіну, яка озвучувала героїню Брильської у фільмі.

Читайте також: Співачка Ірина Федишин повідомила, що на фронті загинув її брат

         

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: