Ілон Маск «призначив» керівником Twitter свого пса: неочікувана реакція мережі

фото з відкритих джерел

Пости мільярдера за лічені години стали мемами у соцмережах

Американський мільярдер і найбільший акціонер соцмережі Twitter Ілон Маск «призначив» свого собаку гендиректором компанії. Про це бізнесмен написав на своїй сторінці у Twitter.

«Новий СЕО Twitter приголомшливий», «Він чудово розуміється на цифрах!», «І має стиль»  – підписав серію твітів Маск і додав, що Флокі «набагато краще, ніж той інший хлопець».

Пости Ілона Маска за лічені години стали мемами у соцмережах. Користувачі публікують колажі з Флокі та бізнесменом, де потішаються над його жартом. Деякі підписники мільярдера, навпаки наголошують, що в дописі мало смішного, мовляв, це ще один приклад ексцентричної поведінки Маска.

Ілон Маск став власником Twitter у жовтні 2022 року і запровадив низку суперечливих новацій. Зокрема, неочікувано звільнив частину команди. Згодом більшість світових брендів призупинили розміщення реклами у Twitter та поскаржилися на вибірковий підхід Маска у контролі за контентом. Пізніше він запустив опитування в соцмережі з питанням, чи повинен залишити посаду голови компанії, яке підтримали майже 60% респондентів.

Раніше «Главком» писав, що Ілон Маск став першою людиною в історії, яка втратила $ 200 млрд. До грудня 2022 бізнесмен залишався найбагатшою людиною у світі, поки його не випередив французький магнат і власник компанії з виробництва брендового одягу LVMH Бернар Арно.

Читайте також: Шакіра зі шваброю погрожує Піке та його дівчині: Я уб'ю свого колишнього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: