Ані Лорак втекла з Росії? Соцмережі обговорюють нове фото співачки

Росіяни не побажали бачити українську виконавицю на сцені та вимагають скасувати її виступ
фото: RBC

Росіяни вимагають скасування концерту співачки, причому до них долучився навіть великий чиновник

Співачка Ані Лорак зіткнулася зі звинуваченнями у фінансуванні ЗСУ, не дивлячись на те, що підтримує дії російської влади. Після хейту в мережі виконавиця засвітилась у Південній Кореї, що стало приводом для нових обговорень серед підписників і їх переконання у тому, що вона втекла з Росії.

Співачка Ані Лорак виїхала з Росії через обвинувачення у фінансуванні ЗСУ
Співачка Ані Лорак виїхала з Росії через обвинувачення у фінансуванні ЗСУ
Instagram anilorak

45-річний ювілей співачка планувала відзначити у столиці країни-агресора – вона запланувала великий сольний концерт на 27 вересня. Однак росіяни не побажали бачити українську виконавицю на сцені та вимагають скасувати її виступ, причому до них приєднався голова федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін. Чиновник направив до Генеральної прокуратури листа з вимогою скасувати концерт Ані Лорак, але результатом стала «чергова відповідь» про те, що його звернення передали до Мін'юсту та ФСБ РФ.

Примітно, що співачка не критикувала РФ і не збиралася відмовлятися від життя і виступів у ній, але все одно нарвалася на хвилю хейту. Росіяни впевнені: Ані Лорак підтримує ЗСУ, і це стало причиною цькування виконавиці в мережі, але вона сама не сказала жодного слова по ситуацію, що склалася в країні-агресорі. 

Так, наприклад, у травні Москву атакував безпілотник з написом «Ані Лорак. Фонд помсти». Українці підтримали жарт безіменого автора та писали Ані Лорак в соцмережі слова подяки: «Дякуємо Ані Лорак, її фонд ще зливає координати ППО», «Фонд помсти за скасування концертів в Москві». «Дякую Ані Лорак та Філіпу Кіркорову за допомогу в створенні дронів для сьогоднішньої атаки на Москву!» – написав у своєму телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко. Хтось із користувачів соцмереж згадав слова однієї із пісень співачки: «Три звичних слова – Боже, бомби Москву».

Нагадаємо, Ані Лорак у Міжнародний день захисту дітей втрапила в скандал. Вночі 1 червня російські терористи обстріляли Київ, внаслідок чого загинуло троє людей, зокрема й 9-річна дівчинка. Кароліна вирішила, що їй необхідно привітати росіян зі святом та наголосила, що завжди допомагатиме дітям.

Раніше стало відомо, що  Ані Лорак стане суддею на російському шоу «Ти супер».

Нагадаємо, російська оперна співачка Ганна Нетребко, яка виражає підтримку війни Росії в Україні не виступатиме у листопаді у Таллінні. Організатори вже скасували цей виступ та обіцяють повернути кошти за придбані квитки. Концерт Ганни Нетребко був запланований на 14 листопада, при цьому це вже не перший випадок, коли концерти цієї співачки скасовуються. Раніше у Таллінні вже двічі переносили дату її виступу.

Крім того, нещодавно було скасовано концерт Ганни Нетребко у Ліхтенштейні, який був запланований на 26 серпня. Те ж саме сталося з виступом артистки в Муніципальному будинку Праги у жовтні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: