Вокаліст групи «Звєрі» дав концерт для окупантів

Протягом півтора року виступи групи «Звірі» регулярно скасовувались
фото: Facebook

Музикант минулого року виступав проти війни, а цього року вже приїхав «підтримати хлопців», які вирушили вбивати до сусідньої країни

Роман Білик, головний вокаліст російської групи «Звірі», чий склад майже повністю змінився декілька років тому, влаштував виступ на окупованих територіях України. Про це повідомив у Facebook журналіст Ілля Шепелін.

Він зазначив, що музикант минулого року виступав проти війни, а цього року вже приїхав «підтримати хлопців», які вирушили вбивати до сусідньої країни. Протягом півтора року виступи групи «Звірі» регулярно скасовувались. Навіть на початку червня їм було заборонено виступити на ПМЕФі (Петербурзькому міжнародному економічному форумі) через антивоєнну позицію музиканта.

«Сумно. Але, напевно, це лише привід ще більше цінувати принциповість тих, хто не проміняв людяність на гонорари на підтримку війни. Або навіть – просто спокійну гастрольну діяльність на території РФ. Цінуйте і підтримуйте справжніх артистів», – зазначив журналіст.

Вокаліст групи «Звєрі» дав концерт для окупантів фото 1

Також російський пропагандист, «воєнкор» Семен Пєгов у своєму Telegram-каналі опублікував відео, на якому Білик у шоломі та бронежилеті знаходиться в розташуванні одного з формувань так званої «ДНР» та спостерігає за пуском снаряда.

Своєю чергою, користувачі соцмережі розкритикували музиканта.

«Ще один, що впав вниз», «Так низько впасти для того, щоб стати зіркою в «ДНР», «Просто таке сильне кохання… до бабла», – обурилися коментатори соцмережі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: