Ані Лорак взяла 12-річну доньку на кінопоказ у Москві і спантеличила її виглядом

Коментатори зазначають, що 12-річна донька вже наздоганяє маму
фото з відкритих джерел

Софія була вдягнена у чорну спідницю, білу сорочку, чорний корсет і краватку такого ж кольору

Співачка-зрадниця Ані Лорак вивела свою 12-річну доньку Софію на світський захід у Москві. Вони відвідали допрем'єрний показ однієї з кінострічок у російській столиці. Фото з заходу Софія поділилася в Instagram. На кадрах мама та донька позують на тлі банерів з рекламою фільму.

Лорак вийшла в світ у костюмі, в той час як 12-річна Софія була вдягнена у чорну спідницю, білу сорочку, чорний корсет і краватку такого ж кольору.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою
фото: sonchiks.off/Instagram

Тим часом користувачі мережі, побачивши ці фото, були дещо приголомшені зовнішнім виглядом Софії.

«На тата схожа! Мама мініатюрна, а донька пряма велика!», «Більше мами стала вже», «Вони обидві такі різні», – пишуть у коментарях.

Зазначимо, що колишній чоловік співачки Ані Лорак та батько 12-річної Софії Мурат Налчаджиоглу підтримує Україну та залишається тут попри постійні обстріли. Він пояснював, що почувається в Україні вільно та зізнався у коханні до нашої країни. Додамо, що з Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу розлучився у 2019 році.

Нагадаємо, нещодавно ексчоловік Ані Лорак показав фото дорослої доньки Софії.

До слова, Ані Лорак підтримує Росію, яка краде українських дітей з окупованих територій. Співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії, розповіла, що фінансово підтримує російський фонд, який займається дітьми, викраденими РФ із Запоріжжя і Донбасу.

Раніше Ані Лорак у сльозах поскаржилася на «несправедливих українців». Її тролили за «фінансування Збройних Сил України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: