Ані Лорак втекла з Росії та засвітилася з коханцем на дубайському пляжі

фото з відкритих джерел

Нещодавно стало відомо, що місцева влада в російських містах скасувала виступи співачки

Співачка Ані Лорак, яка досі так і не засудила війну в Україні, похизувалася в соцмережі відпочинком в Дубаї зі своїм коханцем.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

 

«Приємні спогади з @isaac_vidjrakou», – підписала світлину виконавиця. Співачка-мовчунка закрила можливість коментувати фото підписниками. Ймовірно, побоюється критики, яка на неї щедро виливається з регулярною періодичністю.

Раніше «Главком» писав, що обранця Лорак звуть Ісаак Віджрак. Він викладає йогу та захоплюється філософією.  Чоловік позиціонує себе як нащадка африканських шаманів, цілителя і «холістичного терапевта». Відомо, що він народився у Барселоні. Наразі чоловік живе на Ібіці – це місце вказано на його сторінці в Інстаграм. Ще в середині грудня Лорак ділилася записом, де медитує під керівництвом інструктора. Самого йога не було видно, але пізнати його неважко. ЗМІ подейкують, що Віджрак досі одружений. Він має маленького сина та дорослу дочку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TV STAR Original ⭐️ (@tv.starr)

Тим часом, як повідомляють російські ЗМІ, Ані Лорак відмовляється від концертів в Росії та буде тепер співати для росіян виключно за кордоном. Однак на такий крок співачка зважилася зовсім не тому, що підтримує Україну. Нещодавно стало відомо, що місцева влада в російських містах скасувала кілька виступів Лорак, мотивуючи заборону тим, що співачка може перерахувати зароблені гроші ЗСУ.

Читайте також: Галкін придумав імена для фанатів Путіна та Медведєва (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: