Галкін придумав імена для фанатів Путіна та Медведєва (відео)

фото з відкритих джерел

Гуморист припускає, що скоро в Росії з’являться Медвегрознати та Даздрапути

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує агресію РФ, нині гастролює країнами світу. На одному з концертів у Дубаї пародист посміявся з Путіна та Медведєва, який затято підтримує агресивну політику Кремля. Відео з концерту з'явилося на ютуб-каналі артиста.

«У сталінські часи, ви, може, не пам'ятаєте, а я щось пам'ятаю, здається, дружина розповідала… Все тоді було набагато жорсткіше. Тоді і іменами людей називали на честь вождів: Леніна, Вілена (від В. І. Ленін), на честь свят: Даздраперма (Да здравствует 1 Мая), героїв: Челнальд (Челюскинцы на льдине). І зараз для артистів настав інший час. Ось Медведєв весь час загрожує НАТО, Медвегрознат – гарне ім'я. Даздрапут (Да здравствует Путин). Жіноче ім'я Жижижі (Жириновський живіший за всіх живих), Попубєс (подвиг Путіна безсмертний). Якщо у Попубєса народиться син, буде Даздрапут Попубєсович», – видав зі сцени під гучний регіт глядачів гуморист.

Раніше «Главком» писав, що під час ще одного виступу Галкін посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова, а заразом зачепив пропагандистку Скабєєву. Та в припадку накинулася на Галкіна: їй на допомогу прибігла подруга по пропагандистському цеху Симоньян.

Згодом підтягнувся і пропагандист Володимир Соловйов: «У мене питання до генерала армії, керівника слідчого комітету. Я вважаю, що склад кримінального правопорушення очевидний. Викликати потрібно людину, судити і конфіскувати заодно все його майно, – визвірився Соловйов. – Я завжди знав, що є люди, а є гниди. Я вважаю абсолютною гнидою Макса Галкіна... Є вирази, за які потрібно бити морду. Я вважаю, що потрібно порушити кримінальну справу проти цієї тварі. Потрібно його переслідувати, де б він не був».

Читайте також: Фатальна порнозірка. Хто така Стормі Деніелс, через яку Трампу загрожує в'язниця

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: