Лобода втрапила у скандал з благодійним концертом в Києві: її викрито на брехні

фото з відкритих джерел

Співачка оголосила, що збирає кошти для «Охмадиту», однак в лікарні про це нічого не знають

Співачка Світлана Лобода потрапила в гучний скандал після того, як оголосила про проведення благодійного концерту в Києві. В афіші виступу вказано, що під час заходу збиратимуть кошти на відновлення одного з відділень столичної дитячої лікарні «Охматдит».

Київський заклад Osocor Residence розмістив анонс цього концерту, який запланований в їх резиденції. Це мав бути перший виступ артистки в Україні після 24 лютого 2022 року. 

Однак ця інформація зазнала потужної критики: українці проти того, щоб Лобода співала в Києві. Під анонсом люди залишили безліч обурливих коментарів. Співачці згадали про життя та роботу в Росії, де сплачувала податки, за які тепер РФ вбиває українців: «Це якийсь сюрр! Це точно відбувається в нашій країні? В країні, де кожного дня вбивають людей російські виродки! Виродки перед якими ця «дама» трясла дупою минулих декілька років!», «Коли концерт Лепса буде?», «Не треба нам цього концерту. Організатори краще скасуйте. Інакше це буде провокація», «Співачка, якій не заважало 9 років заробляти рублі на Росії, та розказувати які українці фошистии на рос.тб, прикриваючись благодійністю та штучним патріотизмом, повернулася в Україну! #Лобода, концертів не буде! Або тіки з Кобзоном!».

Тим часом, український співак Олександр Ярмак на своїй сторінці в соцмережі опублікував переписку з адміністрацією лікарні «Охматдит», у якій ті повідомили, що не знали про цю ініціативу артистки: «Ми самі тільки сьогодні дізналися про цей концерт. Із нами, на жаль, не були узгоджено ні концерт, ні афіша, ні артист».

Репер, що зараз служить у Збройних Силах, розкритикував резиденцію за майданчик для Світлани Лободи: «Потихеньку з’являється відчуття дежавю 2015 року, коли нам починають просувати «какая разница». Звісно, ми будемо реагувати на це більш впевнено, ніж раніше і більш у правовому полі. Допомогти ЛОР-відділенню можна багатьма іншими шляхами і з багатьма іншими достойними людьми в цій країні. І не піддаватися на таку ганьбу, яку вирішили затіяти на наступний день після Дня Незалежності в цьому закладі».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: