Андрій Хливнюк вразив сумою, яку зібрав на потреби ЗСУ: скільки мільйонів

П'ять країн. Сімнадцять концертів. Вісімнадцять перельотів та три переїзди
фото з відкритих джерел

Музикант поділився результатами благодійного туру

Лідер українського гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк поділився результатами благодійного туру, з яким він об'їздив п'ять країн. Ледь не на кожному з 17 концертів музиканти проводили благодійні аукціони. Так їм вдалося зібрати понад 5 мільйонів на пікапи та дрони для ЗСУ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Бумбокс (@boomboxfamily)

«П'ять країн. Сімнадцять концертів. Вісімнадцять перельотів та три переїзди. Тисячі фанів. Нові знайомства. Старі друзі. П'ять розбитих валіз. Сім відвіданих музеїв. Вісімдесят три наклеєних стікера. Постійний недосип, мігрень, пиво, Yager та адвил. Тридцять чотири дні у дорозі. Десятки тисяч кілометрів за спиною. І найголовніше – зібрано 120 тисяч доларів, 10 тисяч фунтів та 12 тисяч євро», – йдеться у повідомленні на сторінці «Бумбокс» у соцмережі.

Частину коштів колектив перерахує фонду Help Heroes Of Ukraine для купівлі пікапів для аеророзвідки. Інша частина грошей, яка буде витрачена на дрони, перейде до фонду Андрія Хливнюка.

Раніше «Главком» писав, що лідер гурту «Бумбокс», який з перших днів повномасштабної війни стоїть на захисті України, на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як «святкує» свій день народження.

Читайте також: Актори «Ліги сміху» про загиблого колегу Романа Іваненка: Носив могоричі, щоб взяли на фронт

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: