У боях за Бахмут загинув діджей Apache: про воїна ходитимуть легенди

фото з відкритих джерел

Влітку 2023 року загиблому захиснику мало б виповнитися всього 24 роки

Музикант Андрій Мехряков (Apache) загинув у боях за Бахмут. Трагічну новину повідомили на сторінці ГО Центурія Кривий Ріг.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ГО "Центурія" Кривий Ріг . (@centuria_kr_rezerv)

«Мех – у строю! Андрій Мехряков – воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України… Прийшовши до нашого підрозділу, мав нагоду познайомитися з криворізькими легіонерами, так він і долучився до лав нашого руху. Проявляв себе як холоднокровний і відважний чоловік, із посмішкою знищуючи ворогів нашої нації. Загинув гідно, прикриваючи побратимів»», – написали в повідомленні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от krivorozhanin14 (@krivorozhanin14)

Побратим загиблого воїна написав на своїй сторінці в соцмережі, що Мехряков перевівся до них у важкий момент для взводу: «Ці дні в Бахмуті забрав із собою понад 10 окупантів. Штурмуючи будинки, вів із собою групу, мстився за всіх наших полеглих друзів, без тебе б пацани не змогли… Про тебе і про всіх ходитимуть легенди. Вічна слава».

Андрій  родом з Херсону. До повномасштабного вторгнення країни-агресора працював діджеєм під сценічним псевдонімом Apache. Влітку 2023 року йому мало б виповнитися всього 24 роки. Мехряков захищав Україну у складі 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України.

Читайте також: Невідома плівка Beatles. Школяр зробив унікальний запис, про який мовчав 60 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: