Скандальна блогерка з Дніпра образливо висловилась про мешканців заходу України

Ганна Алхім
фото з відкритих джерел

Блогерка висловила незадоволення тим, що жителі західних регіонів спілкуються між собою українською мовою та можуть вимагати цього від гостей з інших міст

Скандальна блогерка з Дніпра, Ганна Алхім, яка раніше привернула увагу своїми зізнаннями про прослуховування російської музики на стрімінгових платформах, стала учасницею нового скандалу. Цього разу вона образливо висловилась про мешканців заходу України, назвавши їх «заводом дебілів».

Відеозапис з її заявами був опублікований на її особистій сторінці в Instagram. Однак, вже вранці 11 серпня, блогерка вирішила закрити свій профіль.

Блогерка, яка назвала жителів західних областей України, зокрема Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської «заводом дебілів». 

Скандальна блогерка з Дніпра образливо висловилась про мешканців заходу України фото 1

У своєму відео блогерка висловила незадоволення тим, що жителі цих регіонів спілкуються між собою українською мовою та можуть вимагати цього від гостей з інших міст.

«Якщо вам не подобається, можете відписатися. У мене є багато друзів в Ужгороді, і ніхто з них не висловлюється так, як ви. Яким був мій зміст - це відповідність дійсності. Аргументуйте, якщо хочете сказати, що я неправду опублікувала. Це чиста правда», - заявила в своєму відео скандальна блогерка.

Раніше відома блогерка Анна Алхім зробила допис на своїй сторінці в Інстаграм, де написала, що «лікарні Дніпра переповнені військовими». Українці припустили, що ракетний удар провоковала саме публікація Алхім, оскільки в неї серед передплатників досить багато росіян. Блогерка вже відповіла на звинувачення. 

Анна Алхім – українська блогерка, яка вже не вперше втрапляє у скандал. Раніше вона потрапила в базу Миротворець – блогерку звинуватили в антиукраїнській пропаганді та участі в актах гуманітарної агресії проти України. Алхім позитивно відгукувалася про Путіна та називала його «красунчиком».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: