Соловйов брехати не буде. Слєпаков спростував один із головних російських наративів

Артист пройшовся по російській пропаганді та росіянах, які сліпо вірять у неї
фото з відкритих джерел

Російський гуморист та бард Семен Слєпаков, який публічно виступає проти війни в Україні, через що змушений був переїхати в Ізраїль, вкотре посміявся над зомбованими росіянами. Зараз Слєпаков виступає в Європі. Під час одного з концертів артист пройшовся по російській пропаганді та росіянах, які сліпо вірять у неї.

Під час виступу Слєпаков висловився про військовий парад у РФ. Виконавець порівняв цю дію зі «святковою сорочкою»: «В одній країні щороку такий парад проводили, весь світ був шокований. А потім з’ясувалося, що все це було не для військових дій, а тільки для параду. Як у дитинстві, коли мама казала, цю сорочку тільки у свята одягати можна».

Згадав виконавець і про улюблену тему російських пропагандистів щодо «геїв, наркоманів та сатаністів»: «Мені здавалося, що більше, ніж у Москві на Патриках, їх немає ніде. Але Соловйов же брехати не буде… Так от, враження з приводу «сатанинської гейропи»: мені здається, тут живуть найтихіші та найдисциплінованіші наркомани, геї і сатаністи в світі. Мої концерти починалися о 6-й вечора. Мабуть, тому що о 21-й всі сатаністи, геї та наркомани вже повинні спати, щоб о 7-й ранку стати на роботу. Після концерту вони швидко перепихаються, ширяються, підпалюють ікону та лягають».

Раніше «Главком» писав, що Семен Слєпаков написав колискову для майбутнього окупанта. Росіяни, як часто з ними нині буває, б’ються в істериці. На адресу артиста летять прокляття. «Сліпаков – абсолютна гнида і сволота», «Семен Слєпаков, який тусується в Ізраїлі, вирішив, що для його нової глумливої пісні чудова тема – мати загиблого солдата. Російського, звичайно. Сема, а давай видай щось подібне про матір ізраїльського солдата. Дуже хочеться подивитися, як довго триватиме після цього твоє перебування на обітованій землі», «Сема видав найдосконалішу еталонну гидоту – ось цю свою «Колискову», охрещену ним «сатиричною». Ніяка це не сатира, а мерзота якась, гниль, сморід, слиз, танці на могилах і знущання з справжніх матерів, які поховали своїх синів-героїв» – фрагменти зі статей російської преси. Як водиться, обурився і один сенаторів. Костянтин Долгов повідомив, що за дискредитацію ЗС РФ гумориста варто не лише позбавити громадянства, а й заборонити йому всю концертну діяльність у Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: