Меган Маркл та принц Гаррі випустили різдвяну листівку та обурили спільноту

фото з відкритих джерел

Багато шанувальників зовсім не оцінили святкове привітання

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл випустили традиційну різдвяну листівку із теплим привітанням. Однак шанувальники відразу помітили одну дивність – на святковому фото герцогів Сассекських немає їхніх дітей.

Для листівки Сассекси використали знімок, зроблений на нещодавньому врученні премії «Пульс надії» Фонду боротьби за права людини імені Роберта Кеннеді, яке відбулося у Нью-Йорку.

«Бажаємо вам радісних свят. Від нашої сім'ї до вашої та від імені нашої команди Archewell Foundation, Archewell Audio та Archewell Productions бажаємо вам здоров’я, миру та щасливого Нового року», – йдеться у листівці.

Багато шанувальників не втрималися від порівняння з різдвяним фото Уельських, на якому вони зображені разом з усіма дітьми, а хтось справедливо нагадав, що Меган і Гаррі не раз підкреслювали, що хочуть для своїх спадкоємців «права на недоторканність приватного життя».

«Якщо ви на роботі, і у вас на столі стоїть фотографія вашої дитини, а колега каже: «О, ваша дитина така мила. Чи можу я подивитися ваш телефон, щоб побачити всі фотографії вашої дитини?» Ви відповідаєте: «Ні. Це фотографії, якими мені незручно ділитися», – заявила Меган в інтерв'ю Опрі Вінфрі в 2021 році.

Варто при цьому зазначити, що минулого року Сассекси випускали листівку, на якій були присутні обидві їхні дитини. Щоправда, шанувальники і тоді знайшли, що обговорити: деякі вважали, що герцогиня Меган вкотре копіює свою покійну свекруху принцесу Діану. Так, експерт з мови тіла Хесус Енріке Росас зазначив, що поза Сассекською на листівці «тривожно схожа» на позу Діани на фотографії з принцом Вільямом у Кенсингтонському палаці: Уельська так само тримала сина, що сміявся над головою. «Цього не можна не помітити!» – переконаний Росас.

Раніше «Главком» писав, що король Чарльз ІІІ уже розсилає свої листівки з побажаннями гарних новорічних свят. Для своєї різдвяної листівки монарх вибрав зворушливе фото із дружиною. Як і завжди, королівські шанувальники відразу кинулися обговорювати, як вони виглядають. Багато хто вважає, що Камілла затьмарила короля.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: