Актор Армі Хаммер, якого звинувачували в канібалізмі та згвалтуваннях, дав перше інтерв'ю

Коли Армі було 13 років, над ним поглумився пастор у церкві
фото з відкритих джерел

Колишній улюбленець Голлівуду каже, що сам став жертвою сексуального насильства

Американський актор Армі Хаммер дав розгорнуте інтерв'ю виданню Air Mail Weekly, де детально відповів на всі питання, пов'язані з гучним секс-скандалом. Через два роки після «скасування» колишній улюбленець Голлівуду вирішив розповісти свій бік історії. І тут теж не обійшлося без шокуючих зізнань.

Нагадаємо, що в 2021 році мережа «вибухнула» скріншоти листування Хаммера з коханками, в яких актор, серед іншого, зізнавався в бажанні з'їсти партнерку і називав себе стовідсотковим канібалом. Незабаром після цього кілька жінок звинуватили Армі у жорстокому поводженні та згвалтуванні, включаючи його колишню дівчину Еффі Ангелову.

За словами Хаммера, «згвалтування», про яке говорила Еффі, було ретельно спланованою ними обома любовною грою, яку запропонувала сама дівчина. Пара довго готувалася до події, обговорюючи усі деталі у соцмережі. «Вона запланувала навіть те, в якому «Старбаксі» я її зустріну, щоб потім переслідувати її додому, як двері до її квартири виявляться відчиненими і я увійду», – розповів актор.

Однак, за словами Армі, він видалив повідомлення, що доводять його невинність. Він стверджує, що його адвокат зробив багато спроб переконати Фейсбук передати йому листування, але все безрезультатно. Також актор запевняє, що саме Еффі познайомила його із сексуальними практиками так званого «узгодженого» насильства, при цьому між ними це трапилося лише одного разу, хоча вони зустрічалися досить довго.

Хаммер підкреслив, що, як це прийнято у БДСМ-культурі, він ніколи б не зробив нічого без попереднього дозволу. Роман з Еффі актор закрутив, будучи одруженим на моделі та актрисі Елізабет Чемберс. Він пояснив, що його стосунки з коханкою зіпсувалися, коли вона зрозуміла, що він ніколи не піде з родини. Еффі навіть погрожувала розповісти про все Елізабет. Армі благав її цього не робити і зрештою зізнався дружині сам. 2020 року, незадовго до скандалу, його шлюб із Чемберс розпався.

Актор вважає, що на його інтерес до БДСМ багато в чому вплинуло пережите ним у дитинстві сексуальне насильство. Коли Армі було 13 років, над ним поглумився пастор у церкві, яку відвідувала його родина. «Це привнесло сексуальність у моє життя таким чином, над яким я не мав ніякого контролю. Я був безсилий у тій ситуації, ніхто не міг мене захистити. Потім мої інтереси змістилися до того, щоб самому контролювати ситуацію в сексуальному плані», – відверто відповів Хаммер.

Армі також зізнався, що після скандалу думав про самогубство. Це сталося в лютому 2021 року на Кайманських островах: «Я просто вийшов в океан: заплив так далеко, як тільки міг, і сподівався, що або втоплюся, або потраплю під човен або в пащу акулі. Але потім я згадав, що мої діти все ще на березі і що я не можу з ними так вчинити».

Читайте також: Памела Андерсон знялася повністю оголеною для відомого глянцю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: