Принц Гаррі і Меган Маркл вперше засвітилися на публіці після скандальних мемуарів

Подружжя засвітилося в гостях у їхньої відомої сусідки
фото з відкритих джерел

Герцоги потрапили на вечірку з сюрпризом

Принц Гаррі і Меган Маркл перечекали шум після прем'єри документального фільму і виходу мемуарів принца і потихеньку почали повертатися до звичного життя селебріті. Подружжя вперше за довгий час помітили разом на вечірці. Подружжя засвітилося в гостях у їхньої відомої сусідки – телеведучої Еллен Дедженерес.

Еллен та ї партнерка Порша оновили свої весільні клятви у присутності найближчих друзів. А подружжя Сассекських опинилося серед запрошених. Судячи з відео, вечірка стала сюрпризом для ДеДженерес. Виявляється, ведуча уявлення не мала про відновлення клятви, яку спланувала її партнерка, що одягла весільну сукню, в якій виходила заміж за Еллен 2008 року, і постала у такому вбранні перед нею та гостями.

На святі були принц Гаррі і Меган, а також Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Гвінет Пелтроу, Кеті Перрі, Орландо Блум та інші друзі пари. Daily Mail пише, що нерозлучні Меган і Гаррі трималися один від одного чомусь напрочуд далеко.

Раніше «Главком» писав, що дружина старшого брата принца Гаррі Кейт Міддлтон однією фразою виказала своє ставлення до його мемуарів.

Читайте також: У канадської фетиш-моделі Марії Магдалени вибухнув величезний імплант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: