Алан Бадоєв емоційно звернувся до Ані Лорак у Москві: Що в тебе в голові?

фото з відкритих джерел

Режисер, який раніше захищав співачку-зрадницю, нині жалкує про це

Режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв в інтерв'ю блогерці Раміні Есхакзай зізнався, що нині жалкує про те, що раніше захищав співачку Ані Лорак, яка зрадила Україну.

«Що робити, Ані? Я думаю, ти можеш подивитися це інтерв'ю. Я не знаю, хто там твої друзі, які біля тебе. Їх потрібно повбивати, бо вони не те говорять. І щось у тобі змінилося – що в тебе в голові? Чому ти не розумієш, що це твоя країна. Вже може й не твоя. Тому що ти не виправдала ні можливостей, які в тебе були і нічого людського. Тому я забираю свої слова назад. Мабуть, не настільки я прониклива людина. Я просто в шоці, що люди не відчули, що потрібно просто зараз. Не виправдовуватися, а допомогти. У цей час потрібно було сказати: «Стоп, я не розумію, починається війна, це все неправильно», – заявив Бадоєв.

Бадоєв додав, що не хоче мати нічого спільного зі зрадниками: «Не хочу нічого спільного з ними мати. Я людина така, що, якщо мені щось не подобається, я просто зачиняю двері. У цій країні є чому приділяти увагу. Потрібно не витрачати енергію на дебілів».

Раніше «Главком» писав, що співачка Ані Лорак, яка, незважаючи на війну, продовжує жити та працювати в Росії, на своїй сторінці в соцмережі оголосила збір грошей у російський фонд.

Виконавиця пропонує донатити на допомогу дітям з інтернатів у тимчасово окупованій Запорізькій області та Донбасу: «Напередодні міжнародного дня захисту дітей ексклюзивне виконання пісень з мого нового альбому «Острів». Моє дитинство пройшло в школі-інтернаті і я не з чуток знаю проблеми та складності дітей. Мрію, щоб кожне дитяче серце було зігріте теплом та турботою. Давайте допоможемо дітям, яким потрібна наша підтримка». Коментарі до допису співачка, яка отримує багато «теплих» привітів від підписників з України під кожним постом, цього разу обачливо закрила.

Сам фонд на своїх сторінці в мережі розповідає про «вісім років війни», а також про те, що діти, яким вони начебто допомагають, «втратили житло через українські снаряди».

Читайте також: Жбурнула нагороду в голову переможниці. Джейн Фонда оконфузилася на Каннському кінофестивалі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: