Дочка Ольги Сумської засвітилася в Москві на прийомі у довіреної особи Путіна

Антоніна Паперна з чоловіком Володимиром Ягличем
фото з відкритих джерел

Антоніна Паперна, яка мовчить про війну в Україні, прийшла на прем’єру російського серіалу в Москві

Дочка народних артистів України Євгена Паперного та Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка мовчить про війну в Україні, засвітилася з чоловіком на прем'єрі російського серіалу в Москві. Картину зняв режисер Федір Бондарчук, який затято підтримує кремлівську політику та є довіреною особою Путіна.

Самі актори – ні Тоня Паперна, ні Володимир Яглич – в своїх соцмережах ні словом не обмовилися про презентацію картини. Однак про це написала преса. Російські ЗМІ звернули увагу на те, на прем’єру серіалу «Актриси», де головну роль виконує акторка Світлана Ходченкова, приїхав її колишній чоловік Володимир Яглич з Тонею Паперною. «Найуспішніша російська актриса була одружена лише один раз. 2005 року Ходченкова зіграла весілля з Ягличем. Проте їхній шлюб протримався лише п'ять років. Артисти вперше за довгий час з'явилися на одному заході. Яглич вже вісім років живе у шлюбі з Антоніною Паперною. Подружжя виховує двох дітей – дочку Єву та сина Данила. На червону доріжку актори вийшли окремо. Яглич позував із легкою посмішкою, а донька українських акторів Ольги Сумської та Євгена Паперного у сукні оригінального крою з відкритим плечем випромінювала впевненість у собі», – пише російське видання The Voice.

Режисером картини виступив Федір Бондарчук, який затято підтримує агресивну політику Путіна, через що прізвище українофоба занесене до бази «Миротворця». «Антиукраїнська пропаганда. Відкрита підтримка агресивної політики Росії. Маніпулювання суспільно значущою інформацією. Один із підписантів т.зв. «Колективного звернення до російської громадськості діячів культури Росії на підтримку позиції Президента щодо України та Криму», – повідомляє «Миротворець».

Федір Бондарчук з 2018 року входить до Президентської ради з культури та мистецтва. Він є довіреною особою Володимира Путіна та володарем держнагороди – ордена Олександра Невського за «великий внесок у розвиток вітчизняної культури та мистецтва».

Раніше «Главком» писав, що Антоніна Паперна, яка мовчить про війну в Україні, засвітилася на прем'єрі російського мультфільму в Москві. Тим часом зять Ольги Сумської назвав колегу, який висилав гроші бойовикам на Донбас, справжнім чоловіком.

Читайте також: Акторка Галина Безрук, яка вибрала Росію, заявила, що батьки в Києві її підтримують

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: