Актор Алек Болдвін, який застрелив українку на зйомках, знову взяв у руки зброю

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Творці вестерну переконують, що жодна зброя, що використовується на майданчику, не може стріляти.

На зйомках американського вестерну «Іржа», які відновилися нещодавно, з Алеком Болдуїном використовується зброя, однак – тільки бутафорська. Про це повідомляє The New York Times. Нагадаємо раніше на зйомках картини сталася трагедія: Болдвін ненавмисне застрелив під час роботи оператора фільму – українку Галину Гатчінс.

«Я сказав це один раз, і я повторюватиму щоразу: на знімальному майданчику немає зброї. Немає нічого, що стріляє. Присутньо багато бутафорської зброї – від гумових до звичайних реплік», – заявив перший помічник режисера Джерард Дінарді.

Новий зброяр фільму Ендрю Верт підтвердив, що копії зброї, що використовуються в зйомках, зроблені з гуми і дерева. Верт також переконався, що жодна зброя, що застосовується на зйомках, не може стріляти, і в перервах між сценами тримає інвентар у захищеному паролем сейфі. Задля більшої безпеки зйомок бюджет фільму збільшили з $6,5 мільйона до $8 мільйонів.

Нагадаємо, що на початку лютого стало відомо, що родичі операторки Галини Хатчінс подали до суду на Алека Болдвіна. За словами адвоката батьків і сестри Гатчинс Глорії Оллред, від актора вимагають відшкодувати збитки, оскільки втрата Галини обтяжується для її близьких через те, що їм доводиться переживати війну. Мати Гатчінс, Ольга Соловей, працює медсестрою, яка доглядає поранених військовослужбовців, а сестра вбитої Світлана змушена сама доглядати двох дітей, поки її чоловік воює на фронті. Оллред додає, що Галина «не дозволила б їм залишатися в країні», якби була жива, і «могла б перевезти їх до США».

Читайте також: Ще один син Бекхемів зібрався одружуватися: що відомо про дівчину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: