Ще один син Бекхемів зібрався одружуватися: що відомо про дівчину

Офіційного підтвердження інформації про заручини поки що немає
фото з відкритих джерел

Про роман Мії та Ромео стало відомо на початку 2019 року

Середній син британських знаменитостей Девіда та Вікторії Бекхем, 20-річний Ромео, та його дівчина Міа Реган спровокували чутки про заручини. Дівчина футболіста з'явилася перед фотокамерами із кілечком, повідомляє Daily Mail.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ROMEO (@romeobeckham)

Старший брат футболіста Бруклін уже одружений із дочкою мільярдера Нельсона Пельтца Ніколі. Весілля відбулося рік тому у сімейному маєтку нареченої у Палм-Біч і не обійшлося без скандалів.

Про роман Мії та Ромео стало відомо на початку 2019 року, коли дівчина була помічена на сімейній вечері Бекхемів. Офіційно пара з'явилася разом на червоній килимовій доріжці British Fashion Awards у Лондоні у 2021 році. Через три роки відносин вони відкрито демонструють почуття у соціальних мережах, а тепер шанувальники чекають на нове весілля в сім'ї Бекхем. Однак офіційного підтвердження інформації про заручини поки що немає.

Закохані намагаються весь свій вільний час проводити разом. У Мії, яка має всі шанси стати супермоделлю покоління зумерів, понад 600 тисяч передплатників у соцмережах. Але ведення блогу не її основний рід занять, Реган робить впевнені кроки у світі моди: на неї вже звернули увагу такі гіганти індустрії, як Marc Jacobs, Chaos та Balmain. Так, Олів'є Рустен, креативний директор Balmain, який любить залучати до співпраці впливових осіб з інстаграма, проголосив дівчину Ромео Бекхема музою, яка надихнула його на створення чергової колекції.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher)

Подруга Ромео – справжній геній редагування фотографій: використовуючи свої навички Photoshop, вона створює оригінальні колажі, причому усі свої знімки робить винятково на плівку. У подруги Ромео є своя лінія суконь-комбінацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: