Євробачення-2024: букмекери оцінили шанси учасників

Наші дівчата мають увійти до топ-10
Скріншот YouTube

Найбільше шансів на перемогу мають хорвати

Букмекери визначилися із вірогідною п'ятіркою переможців фіналу Євробачення-2024. За інформацією сайту Eurovision World, найбільше шансів посісти першу сходинку має виконавець із Хорватії Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim, який має 44% шансів на перемогу.

Співачка з Ізраїлю Еден Ґолан із піснею Hurricane з 19% опинилась на другому місці. Попередній фаворит букмекерів — небінарний виконавець зі Швейцарії Nemo з піснею "The Code" — ймовірно, отримає "бронзу": його шанси на перемогу оцінюють у 12%.

Bambie Thug з Ірландії посідає четверте місце в рейтингах букмекерів та має 6% шансів на перемогу. Наші представниці України — alyona alyona та Jerry Heil — за попередніми прогнозами посідали третю сходинку, нині ж опустились на п’яту: їхні шанси на перемогу оцінюють у 5%.

Як повідомлялось, у Мальме (Швеція) у вівторок, 7 травня, відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2024. У півфіналі виступили представниці України та вибороли місце у фіналі. Представниці від України виступили під номером 5, але фактично вийшли на сцену шостими: цьогоріч країни «великої п’ятірки» також виступають у півфіналах, перед українками виступила Велика Британія. 

Після першого півфіналу у гранд-фінал вийшли 10 країн: Україна, Сербія, Португалія, Словенія, Литва, Фінляндія, Кіпр, Хорватія, Ірландія, Люксембург. Другий півфінал відбувся 9 травня. У ньому взяли участь представники від 16 країн, а переможцями другого півфіналу стали: Латвія, Австрія, Нідерланди, Норвегія, Ізраїль, Греція, Естонія, Швейцарія, Грузія, Вірменія. До слова, після закінчення двох півфіналів Євробачення-2024 учасники дізналися порядок своїх виступів у фіналі конкурсу, який відбудеться у суботу, 11 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: