Проблеми з алкоголем у Каменських: як співачка справлялась із депресією

Скріншот з відео-інтерв'ю на сторінці Маші Єфросініної на YouTube

Українська співачка зізналась у проблемах з алкоголем.

Популярна співачка Настя Каменських дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній, під час якого розповіла про проблеми з алкоголем.

Українська співачка неодноразово під час інтерв'ю казала, що у неї був поганий емоційний стан та серйозна депресія протягом останнього року. Артистка навіть почала приймати антидепресанти. За словами Каменських, вона почала вживати багато алкоголю, аби забутися.

«У мене був важкий цей рік і було багато алкоголю. Всі мене знають, що я пила мало. Я випивала, коли це було доречно. Цей рік – треба було забутися. Алкоголь дає можливість забутися. Але потім я все це аналізувала», – розповіла Каменських.

Зараз співачка намагається справлятись без алкоголю.

Також Настя не приховує, що за останній рік погладшала. Каменських зізналася, що набрала сім зайвих кілограмів. Проте, за словами артистки, вони її не бентежать і вона приймає себе такою, якою є.

"Це дуже відчутно, особливо на сцені. Але я себе люблю ще більше. Це не гормональний збій, слава богу. Я думаю, що це психосоматика. Думаю, що це захисний панцир. Я не комплексую. Звичайно, мені дискомфортно з цією вагою, але я розумію, що я не хочу ґвалтувати себе. Я собі дала час. Від того, що я схудну, не схудну, – нічого не зміниться у світі. І взагалі не акцентую на цьому увагу. Ось так моє тіло реагує і все", – прокоментувала Каменських.

Загалом поведінка співачки під час інтерв'ю здалася багатьом глядачам нещирою. Українці відразу ж почали знімати пародії. Серед них опинилася і Лера Мандзюк – відома українська комедійна акторка.

Нагадаємо, що минулого року Настя Каменських нарвалася на критику у соцмережах через допис про те, що не можна відкладати життя на потім, навіть під час війни.

Читайте також: Оля Полякова заявила, що у неї серйозні проблеми зі здоров'ям

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: