92-річний мільярдер Рупер Мердок одружується вп'яте: цього разу на капелані поліції

фото з відкритих джерел

Один із найбагатших людей планети зіграє весілля влітку

Медіамагнат і голова Fox Corporation Руперт Мердок знову заручений. Менш ніж рік тому він розлучився з четвертою дружиною Джеррі Холл. Тепер 92-річний бізнесмен зробив пропозицію колишньому капелану поліції 66-річній Енн Леслі Сміт, вдові відомого американського кантрі-співака та телеведучого Честера Сміта. Про це повідомляє New York Post.

Заручини відбулися 14 березня у Нью-Йорку. Мердок подарував обраниці обручку з діамантом. «Я дуже нервував. Боявся закохатися. Але я знав, що це останній раз. Нехай так і буде. Я щасливий», – зізнався він.

Пара познайомилася у Лос-Анджелесі у 2022 році, коли Сміт у компанії інших гостей відвідувала виноградник Мердока: «Минулого року, коли на моєму винограднику було 200 людей, я зустрів її, і ми трохи поговорили. За два тижні я подзвонив їй».

Коли справа дійде до весілля, яке заплановане на кінець літа, цей шлюб стане для Мердока п'ятим. З останньою дружиною, моделлю Джеррі Холл, він прожив разом шість років. Ініціатором розлучення став Руперт, а Джеррі важко прийняла його рішення, а також натякнула, що в їхньому розриві винні діти бізнесмена, які претендують на спадщину.

Руперт Мердок є одним із найбагатших людей планети – його статки оцінюються в 17,7 млрд доларів. Він володіє популярними новинними медіа: New York Post, Wall Street Journal, The Sun, книжковим видавництвом Harper Collins, а також є головою Fox Corporation – медіакомпанією, яка контролює Fox Broadcasting, Fox Sports, Fox Business та Fox News.

Раніше «Главком» писав, як мільярдер Мердок повідомив четвертій дружині Джеррі Холл про розлучення: просто надіслав прощального листа. До зустрічі з нею у Мердока за плечима вже був досвід розлучень: його колишня дружина Венді Денг отримала 460,5 млн доларів, а її попередниця Ганна Мердок, з якою він прожив у шлюбі 31 рік, 1,6 млрд доларів у 1999 році після розлучення. Джеррі Холл після розставання з легендарним музикантом Міком Джаггером отримала лише 14,9 млн доларів: з'ясувалося, що шлюб Джеррі Холл та Джаггера було укладено на Балі та юридичної сили не мав. Які кошти Джеррі Холл ділила з Рупертом Мердоком достеменно не відомо.

Читайте також: Експерт з мови тіла розшифрувала жест принца Гаррі, який виказує його ставлення до дружини

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: