Експерт з мови тіла розшифрувала жест принца Гаррі, який виказує його ставлення до дружини

фото з відкритих джерел

Експерт також наголошує, що Гаррі використовує жести, щоб відокремити своє минуле від сьогодення

Нещодавно Гаррі взяв участь в онлайн-інтерв'ю з експертом із психологічних травм, доктором Габором Мате. Зустріч відбулася у рамках кампанії з просування мемуарів принца «Запасний». У відвертій бесіді Сассекський розповів про смерть матері принцеси Діани, вживання заборонених речовин та реакцію громадськості на його книгу.

У розмові принц згадував і дружину Меган: він розповідав, як вона врятувала його від минулого життя, сповненого психологічних проблем. Під час розмови Гаррі потирав свій живіт. Це впало у вічі експерту з мови тіла Джуді Джеймс. У розмові з виданням The Mirror вона розповіла, що може означати цей жест. «Це схоже на дитячий ритуал самозаспокоєння, який передбачає, що Гаррі відчуває, що Меган допомогла йому відчути себе захищеним і позбутися болю з колишнього життя», – пояснює Джеймс. Вона також зазначає, що риси принца пом'якшуються, коли він говорить про дружину.

«Гаррі і раніше використовував подібний дитячий жест щодо Меган. У серіалі на Netflix було видно, як він засмутився, прочитавши телефонне повідомлення від Вільяма. Потім він підняв руки над головою і випнув живіт. Він виглядав як маленька дитина, яка просить взяти його на руки і втішити, і Меган дійсно поспішила обійняти його по-материнськи», – продовжує Джуді.

Експерт також наголошує, що Гаррі використовує жести, щоб відокремити своє минуле від сьогодення. «Його рухи рук говорять про його ставлення до двох родин і двох життів – у  Великій Британії та США. Гаррі часто піднімає ліву руку, коли говорить про своє життя в королівській родині, і відкидає її убік, демонструючи дистанційність», – каже Джеймс.

Читайте також: Принц-жебрак. Стало відомо, який спадок отримав улюблений син королеви Єлизавети

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: