Заступник голови ОП Тимошенко привітав 5-річного сина з першою перемогою

Інтернет-користувачі в коментарях привітали малого спортсмена з перемогою
Фото: Інстаграм Тимошенка

Кирило Тимошенко пише, що малий Семен почав плавати, коли йому ще не було і року

Заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко на своїй сторінці в соцмережі черговий пост присвятив 5-річному сину, розповівши про нього дуже особисту історію.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Кирило Тимошенко (@tymoshenko.kyrylo)

«Сьогодні в Семена перші в житті змагання з плавання і перша медаль переможця! Він почав плавати, коли йому ще не було і року. І ось перший турнір. Здається ми з дружиною хвилювалися більше, ніж Сем. Може тому в нього все і вийшло!», – написав високопосадовець.

Інтернет-користувачі в коментарях привітали малого спортсмена з перемогою. Серед них – чимало відомих осіб. «Вітаю», – написав Дзідзьо. До поздоровлень приєдналися телеведучі Леся Нікітюк та Анатолій Анатоліч. А дружина Монатика Ірина привітала чемпіона від себе та чоловіка.

До слова, Кирило Тимошенко дуже нечасто пише в соцмережі про свою родину. Один з останніх дописів про сина був присвячений дню народження Семена.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Кирило Тимошенко (@tymoshenko.kyrylo)

Вітальний меседж високопосадовець опублікував у своєму Інстаграм: «Сьогодні в тебе перший ювілей. 5 років тому у нас з’явився ти. Найкрутіший пацан, друг, син. Сьогодні перший раз я не поруч. Я зроблю все, щоб такого більше ніколи не було. І ми святкували разом. Усі разом. Вдома. В Києві. В мирній Україні!».

Більше постів, присвячених сім’ї, публікує дружина Тимошенка – кінопродюсерка Олена Тимошенко.

Читайте також: Композитор, який працював з Тіною Кароль та Іриною Білик, бореться з раком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: